Onze diensten

SOCIAL
MEDIA
BEHEER

Social media is de toekomst en het nu. Je kunt er niet meer onderuit. Maak jij al gebruik van jouw eigen online visitekaartje? Het is tegenwoordig van belang om jouw bedrijf online zichtbaar te maken. Laat (potentiële) klanten én concurrenten zien wat jij te bieden hebt. Daar helpen wij je graag mee!

Jij blijft de baas en houdt regie in eigen handen. Jouw wensen, onze kennis. Samen bespreken we onze ideeën en jouw behoefte, om de meest passende content voor jouw klant te creëren. Daar draait het tenslotte om.

Nooit meer nadenken over; wat moet ik plaatsen? Hoe vaak moet ik plaatsen? Wat is de beste tijd om te plaatsen? Hoe werkt het algoritme? Jouw social media gaat altijd door én daar wordt voor gezorgd. Wij zijn nooit offline.

Wij zorgen ervoor dat jij er helemaal content mee bent!

Je hebt maar één kans om een goede indruk achter te laten bij klanten die jouw website bezoeken. Door middel van copywriting zorg je ervoor dat jouw verhaal op een unieke wijze verteld wordt, maar hoe krijg je jouw verhaal op papier? Ook copywriting is een vorm van content; die van groot belang is! Wij helpen je graag bij het vertalen van jouw verhaal naar content.

Goed verhaal, lekker kort. Daar houden wij van. Concentratie om lange teksten te lezen op een website, heeft een consument niet meer. Daar spelen wij op in met onze copy! Begrijp het niet verkeerd, een tekst met duidelijke uitleg over jouw bedrijf is van groot belang en ook goed voor je vindbaarheid. Daarom schrijven wij onze teksten volgens de SEO-richtlijnen! 

We hoeven je vast niet te vertellen dat Google de meest gebruikte zoekmachine is van het internet. Bovenaan staan in de zoekresultaten van Google heeft een grote meerwaarde voor jouw bedrijf.

Voor diegene die hier nog niet bekend mee zijn: SEO webteksten zorgen ervoor dat jij goed vindbaar bent in Google. Wij zorgen ervoor dat jouw teksten SEO-technisch perfect zijn! Door speciale richtlijnen te volgen word je beter vindbaar in Google, trek je websitebezoekers aan die écht opzoek zijn naar jouw dienst of product én daar komen weer leads uit.

Waarom zou je er geen gebruik van maken?

COPY
WRITING

CONTENT
CREATIE

Content is de brandstof van social media. 54% van de ondernemers heeft niemand die direct verantwoordelijk is voor het creëren van content.

Er zijn verschillende soorten content. Wat werkt nou het beste? Er wordt vaak gezegd dat copywriting en storytelling belangrijk zijn op social media. Toch wordt beeld steeds belangrijker. Onze spanningsboog wordt alleen maar korter. De oorzaak hiervan is onze smartphone en social media. Teksten zijn vaak te lang en mensen nemen niet de tijd om deze te lezen.

Uit onderzoek blijkt dat je 80% van wat je ziet onthoudt. Mooie beelden geven goed weer wat jouw onderneming inhoudt. Daarom creëren wij een goede beeldbank met foto’s gemaakt bij jou op locatie. Stilstaande beelden komen soms simpelweg beter tot zijn recht dan videocontent. Denk bijvoorbeeld aan een advertentie of een offline marketinguiting. Door de afwisseling creëren wij voor jou een perfecte feed.

Daarom leggen wij
de focus op beeld.

Weten jullie al wat reels zijn? Reels zijn korte verticale video’s die maximaal 60 seconden duren. Een reel zit vaak vol met creativiteit. Korte video’s met speciale effecten en bijpassende muziek. Een veelgebruikte trend op dit moment. En wij snappen wel waarom!

De kracht van videomarketing wordt steeds vaker toegepast. Wij zijn fan van reels! En vertellen jullie graag waarom. De concentratie van een gemiddeld persoon is 8 seconden. Onze hersenen verwerken beelden sneller dan woorden. Het is dus niet alleen efficiënt om video te gebruiken, maar je kunt ook veel meer informatie overbrengen in een korte tijd.

Reels blijven langer zichtbaar in het overzicht van de gebruiker. Ze verschijnen niet alleen in de feed van je volgers, maar ook daarbuiten. Platformen pushen video’s, omdat deze meer engaging hebben. Of terwijl; Instagram geeft jou gratis promotie bij het gebruiken van een reel.

Zo vertel jij jouw verhaal en word jij een expert in jouw branche.

REELS